Odl arme funka Dating, Tinder kungen Facebook (2023)

Odl arme funka Dating, Tinder kungen Facebook (2023)

Facebook-dejtingstjansten, kallad datering, ar redan tillgangligt stav nedladdning utav nyttjare i USA, dar saken da ager anlant tillsammans starka sakerhets- och sekretessatgarder som tar dan lanken mo profilen a det huvudsakliga sociala natverket och saso aven gor det genomforbar att dividera upplysning samt plats stav e samling tillsamman betrodda kontakter.

Facebook Dating befinner si darfor en tjanst saso befinner sig associerad tillsammans det huvudsakliga sociala natverket, skad sasom samtidigt kommer att begara att ett ny imag skapas. Men sasom rapporterats fran Facebook kommer konsument sasom vill producera det att klara av sammanflata Instagram-inlagg, och samt berattelser, ino sin imag inom hederlig deras “Tinder”, bortsett fran att lagga till Instagram-foljare sam Facebook-vanner mot en dold upprakning ovan kontakter som de befinner si intresserade utav. Kungen sa metod okar chanserna att det finns relationer emellan varda personer sasom icke hade vagat fanga steget att erkanna det pro varandra. Det har kan bidraga upphov till otaliga ytterligar relationer annu n eventuellt antagande a borjan.

Fran Facebook forklarar dom att “Det astadkomme det lattare att finn lov igenom va du gillar”, samtidigt sasom det forsoker tillfor “skapa meningsfulla relationer” genom de persone samt kontakter sasom ni ager gemensamt. I och med att upptacka en romantisk medspelare anses besta nagot ofta priva har det likval beslutats att fokus sakerhets- samt integritetsatgarderna. Pa detta fason kommer dejtingtjansten att existera en extern upplevelse for Facebook sam for att ga av stapeln begagna saken da tvingas ni designa nagon bestam imag stav saken dar har applikationen, sasom du kan ta bort nar n vill.

I saken dar meningen plikt kar ta hansyn till att separationen likasa paverkar innehallet live. Aktiviteten hos dejtingsanvandare visas inte ino nagot stank gallande Facebook, odla att kompisar inte kanner til vem som ager ett Facebook-konto, savida dom inte vill meddela forut de dar, odla do atnjuter lamplig integritet i det har yttr.

I Dating kommer nagon nyttjare att se manniskor saso kommer att foreslas it honom, de mannisko sasom age foreslagit honom samt personen sasom ager lagt mo listan ovan hemliga intressen, saso rapporterats it Facebook.

I profilerna inom deras nya dejtingsapplikation kommer bade personens benamning sam alder att ses saso norm, aven om anvandaren har opportunitet att konfigurera ifall andra kan betrakta vagledning beslakta mot konsidentitet eller sexuell laggning, do mannisko du befinner sig hugad av i alternativ dom foton n vill framfora.

Ifall nagon brukare far traffa en datingkontakt tillater tjansten att avskilja underrattelse forsavit evenemanget, platsen do amna kuska alternativt platsen stav samma mo betrodda kontakter igeno Facebook Messenger-tjansten.

Sa arme funkar Dating, nago post saso ick skiljer sig massor a hur saken dar valkanda dejtingsappen Tinder fungerar alternativt andra motsvarighet, odla saken dar ar baserad villi en latt granssnitt saso kan anvandas inte med gissel alternativ svarigheter. Itu vilken genre som helst it konsument, fran nya mot sociala natverk till dom mest avancerade anvandarna ino applikationsvarlden.

Tanken tillsammans Dating ar att vi icke endas kan grundlagga oss gallande en bild darfor at utse ett manniska, som ske exempelvis inom Tinder, andock vi kan likas kanna till detaljer forsavit deras intressen samt rorelse fore vi tar ett slutgiltigt kliv sta det.

Genom listan “Secret Crush” kan ni uts Facebook-profiler sasom intresserar oss for e konferens, meda som applikationen kommer att proponera profiler saso vi kan lagga till saken dar baserat kungen preferenser, intressen och andra Facebook-fragor, meda tid som folk tillsamman liknande intressen kan hittas genom tillstallnin sam grupper.

For att designa dejtingsprofilen tvungen du besta ovanfor 18 ar

Mot avvikelse a hur sa som ske i Tinder och andra appar bor ni fast a ick kora do profiler saso intresserar de sam fortroende kungen att ni tillats nago matchning av en annan. Ino det har fallet, ifall nagon intresserar oss, kan vi kommentera deras profil pa rak arm eller fullstandig latt trycka pa “tycka om” -knappen sa att saken da andra personen kanner till att vi tycker om do.

Nar det innefatt Instagram kommer det att vara nodvandigt att fjattra kontot till Facebook Dating

Inledningsvis kommer Facebook Dating att vasna dig betack tillsammans vanner med kompisa och/eller manniskor som ar ino var vankrets. I princip kommer det ick pa rak arm att nominera vanner att jag bestammer mig darfor att konsumera alternativet Secret Crush och bagge personer lagger sig mo forsvinna respektive listor.

Forsavit du anvander Secret Crush kan du utse opp mo nio Facebook-vanner alternativ Instagram-foljare sasom intresserar dej. Om “Crushen” finns gallande Facebook Dating kommer du att atnjuta ett meddelande ifall att nagon befinner sig huga it henne/honom, sa om det hander att n likasa bestammer de darfor at bifoga oss pa din Secret Crush-lista kommer “matchen” att uppnas.

Dessutom later dejtingsappen dig sammanflata Instagram-inlagg med detsamma ino din Facebook-dejtingsprofil, https://kissbrides.com/sv/blogg/grekiska-dejting-webbplatser-och-appar/ dartill addera Instagram-foljare at Secret Crush-listor och Facebook-vanner. Inom slutet bruten aret ar det likasa planerat att bade Facebook- samt Instagram-berattelser kan laggas mo.

Lanseringen av Facebook Dating orsakar nago biff revolution i sektorn samt det kommer att bli nodvandigt att se hurdan det paverkar resten av snarlika applikationer sasom finns villi marknaden. Allaredan lanserat ino USA kommer det att finnas till nodvandigt att kolla nar det borjar besta tillgangligt inom andra lander som Spanien, vart det kan dyka upp inom marklig manader. Stav ha kan vi endast avvakt gallande att det sociala natverket meddelar sin ankomst at andra territorier.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *